Podravka pripaja Ital-Ice i Lero

Bez autora
Jan 22 2014

Nastavljajući provođenje mjera restrukturiranja radi povećanja poslovne efikasnosti, Podravka je pokrenula postupak pripajanja svojih društava s ograničenom odgovornošću - Ital-Icea sa sjedištem u Poreču i Lera sa sjedištem u Rijeci. S obzirom da je Podravka jedini član i vlasnik potpunog udjela u tim društvima, pripajanjem se cjelokupna imovina pripojenih društava prenosi na Podravku bez provođenja postupka likvidacije, bez mogućnosti zamjene za dionice i bez povećanja temeljnog kapitala Podravke kao društva preuzimatelja.

Podravka pripaja Ital-Ice i LeroNastavljajući provođenje mjera restrukturiranja radi povećanja poslovne efikasnosti, Podravka je pokrenula postupak pripajanja svojih društava s ograničenom odgovornošću - Ital-Icea sa sjedištem u Poreču i Lera sa sjedištem u Rijeci, priopćili su iz te koprivničke kompanije putem Zagrebačke burze.

S obzirom da je Podravka jedini član i vlasnik potpunog udjela u tim društvima, pripajanjem se cjelokupna imovina pripojenih društava prenosi na Podravku bez provođenja postupka likvidacije, bez mogućnosti zamjene za dionice i bez povećanja temeljnog kapitala Podravke kao društva preuzimatelja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik